Sari Soivio

Sari on mm. sertifioitu Systemic Business Coach® (ACC), johdon ja esimiestyön kouluttaja sekä ratkaisukeskeinen työyhteisösovittelija. Hän on toiminut pitkään palveluliiketoiminnan kehitystehtävissä, joten hänellä on syvä ymmärrys tiimien välisen vuorovaikutuksen ja työhönsä sitoutuneen henkilöstön merkityksestä liiketoiminnalle.

Työssään hän yhdistää coaching- ja resilienssitaitoja sekä oppeja tunnekeskeisestä terapiasta ja organisaatiopsykologiasta. Keskustelun lisäksi hän käyttää tarvittaessa esimerkiksi mind - body -bridging -harjoituksia tai erilaisia työkaluja omien arvojen ja vahvuuksien kirkastamiseen. Erityisenä missionaan hänellä on tunnetaitojen ja myötätunnon lisääminen työyhteisöissä. Kun ihminen on tunteella jossain kiinni, häntä ei siitä järkipuheella irroteta. Aito muutos tapahtuu vasta kun tunteet ja tarpeet on nähty ja käsitelty turvallisessa ilmapiirissä, ja sitä Sari tukee rohkaisemalla avoimeen vuorovaikutukseen ja omien käytösmallien havainnointiin.

Sari hoitaa omaa hyvinvointiaan luonnossa liikkumalla, yin-joogalla, pilateksella, TRE-harjoittelulla sekä jatkuvalla uteliaisuudella uutta kohtaan.

Lisää Sarista ja hänen palveluistaan osoitteessa www.sinuksicoaching.fi

Ota yhteyttä

Yhteydeottolomake