Satu Kristo

Sadulla on ammatillista taustaa yli 20 vuoden ajalta sosiaali- terveyspalveluista. Pääosin hän on työskennellyt yksityisellä puolella mielenterveys- päihdekuntoutuksen parissa. Hänellä on lähihoitajan, vankeinhoitajan, sekä psykiatrisen sairaanhoitajan tutkinnot. Erikoisammattitutkintoja hän on käynyt Sote Lean Master tuotekehittäjä tutkinnon, työyhteisösovittelijan sekä JYET (johtajuus- ja yritysjohtajuustutkinto) tutkinnot.

Hän on saanut mahdollisuuden uransa aikana työskennellyt monissa eri tehtävissä. Viimeiset vuodet ennen oman yrityksen perustamista (syksyllä 2021) hän toimi esihenkilötehtävissä Botnia 24h Oy:ssä Kemissä vuodesta 2014 lähtien. "Kehitystyö on tuonut minulle urani aikana ammatillista nautintoa työstäni", Satu tuumii. Botnia 24h hoitopolkumalli on laajin kokonaisuus hänen kehitystyöistään. Lean kulttuurin käytäntöön vieminen innosti myös henkilöstön mukaan jatkuvan kehittämisen malliin. Hän on ollut myös konsernin hyvän mielen koti konseptin kehitystyössä tiiviisti mukana.

Työtehtävät ovat opettanut hänelle kykyä tulla toimeen ihmisten kanssa ja rakentamaan vuorovaikutusta myös haastavissa tilanteissa vastavuoroiseen keskusteluun. Mielenterveys- päihdeasiakkaat ovat opettaneet rohkeutta laittaa itsensä likoon kohtaamisissa ja hänelle on syntynyt ikimuistoisia hetkiä luottamuksen syntymisestä. Erityisen tärkeitä arvoja Satulle on aito kohtaaminen; luottamus, kuulluksi tuleminen, kunnioitus ja psykologinen turvallisuus.

Perheeseen kuuluu aviomieheni ja neljä jo aikuisikäistä lasta. Perhe on uusioperhe ja miehensä myötä hänellä oli ilo saada elämäänsä kaksi nuorta aikuista lasta lisää. Rauhaisaa arkea piristää koira Jerry Cotton, haastaen leikkimään myös silloin kun mieli tekee istahtaa olohuoneen keinutuoliin.

Vastapainona ammatilliseen sitoutumiseen suurin intohimo hänellä on puutarha. Siellä hän kasvattaa itse niin hyötykasvit kuin kukkivat kesäkukatkin siemenistä. Satulla on erittäin voimaannuttava luontoyhteys ja hän nauttii suunnattomasti pitkistä kävelylenkeistä metsäpoluilla, sekä tuntureiden ja vaarojen valtaamisesta pohjoisempana mökkeilyn lomassa.

Ota yhteyttä